srijeda, 10. lipnja 2009.

hladna tjestenina

kolicine odredite sami,nas je cetvoro velikih i jedno malo,a svi volimo tjesteninu(ja bi rekla pastu,hvala Stevo :) ) tako da ja uvijek pripremam vece kolicine...
sastojci:
tjestenina(vrecica)
dimljeni losos(stavila sam 100gr.) moze i bez lososa
paprika (pola paprike)
rajcica(2 kom.malo veca,odstraniti kostice)
kiseli krastavac (5-6komada,malih)
zelene masline(6kom.)
sok 1 limete,maslinovo ulje,sol i suhi persin
priprema:
u kljucalu slanu vodu staviti tjesteninu da se kuha...za to vrijeme isjeckati povrce na sitne kockice...
kada je tjestenina kuhana(pazite da se ne prekuha)procijediti ju i dodati 2zlice maslinovog ulja...sjeckani losos i dobro promjesati,nakon toga dodati sjeckano povrce i malo sjeckanog persina(ja stavim suhi)...dobro izmijesati te dodati iscijedjeni sok limete(moze i limun)...postepeno hladiti na sobnoj temperaturi(par puta promijesati) nakon toga staviti u hladnjak...moze posluziti kao predjelo ili lagano glavno jelo dok traju ljetne vrucine...



dobar tek...

Broj komentara: 8:

  1. Pull, verovala ti ili ne, danas (u stvari uskoro, krećem za sat vremena)idem na ručak kod sestre (sestra od tetke)i imaš prava iz tri (3) pogadjati šta će biti za ručak! Pogodila si! 'ladna pasta, testenina ili testo sa ribljim mesom i svim mogućim povrćem i još nekim stvarčicama. Pozdrav iz Subotice.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo je vejrovatno najsvjeziji ljetni rucak koji se moze napraviti. Super ideja!

    OdgovoriIzbriši
  3. Stevo,to smo se nas dvije dogovorile,ona priprema,ja slikam :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Naravno, a ja sam već sve smazao!

    OdgovoriIzbriši
  5. Kakvi superski recepti, svaka cast!

    OdgovoriIzbriši
  6. KAKO sam postao pobjednik nakon toliko mnogo neuspjeha ATTEMPT dobivanje kredita ....

    Osjećam se tako blagoslovljeno i ispunjeno. Nerado sam se prijavio za zajam koji sam čuo za online jer sve izgleda previše dobro da bude istinito, ali bio sam uvjeren i šokiran kad je moj prijatelj na mom mjestu posla dobio zajam od Progresive Loan INC i oboje smo potvrdili i ja sam išao naprijed da primjenjujem, danas sam ponosan vlasnik moje tvrtke i zarađivati ​​novac za moju obitelj i sretnu mamu. Pa ja sam Annie Joe po imenu iz Pauls Valley, Oklahoma. Kao samohrana majka s troje djece bilo je teško dobiti posao koji bi mogao voditi brigu o meni i mojoj djeci, a imala sam toliko novčanica za plaćanje i kako bih to učinila najgore, imala sam loše kreditne pa nisam mogao dobiti zajam od bilo kojeg banka. Imala sam idealan početak poslovanja kao frizera, ali nisam imao kapitala za početak, Probao sam sve vrste banaka, ali nisam uspio dok se moj suradnik nije javio bogoslužnom vjerovniku koji oglašava kako bi mogao dati zajam u 2 % kamatna stopa. Šaljem im poštom putem službene adrese e-pošte (progresiveloan@yahoo.com) i odmah sam dobio odgovor, a moj je kredit odobren, a ja sam bio upućen na web mjesto Banke gdje sam povukao kredit izravno na moj račun. Za rezanje priče kratko sam ponosan na svoju frizersku tvrtku i obećavam svjedočiti svijetu kako se moj život pretvorio .. Ako vam treba bilo kakav zajam, savjetujem vam da kontaktirate Progresive Loan INC i financijski se podignete E-mail: progresiveloan@yahoo.com ILI poziv / tekst +1 (603) 786-7565



    OdgovoriIzbriši
  7. Pozdrav, trebate li financijsku podršku? Trebate li zajam?
    Ja sam Susan Benson iz Sunshine Financial Group-a. Zajmodavac sam i financijski savjetnik.

    Pružamo sve vrste kredita (osobni zajam, poslovni zajam, hipotekarni zajam i mnoge druge). Dajemo i dugoročne i kratkoročne zajmove, osigurane i neosigurane kredite po pristupačnoj kamatnoj stopi od 3% godišnje. Za više informacija o našoj usluzi možete nam jednostavno pisati putem maila: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ili nam poslati poruku direktno na WhatsApp ili Telegram putem: 00447903159998 i dobiti odgovor u trenu.

    Mi smo sveobuhvatna tvrtka za financijske usluge i posvećeni smo vam pomoći da poboljšate svoje dugoročne i kratkoročne financijske ciljeve, jer je vaša konačna svrha financijska stabilnost.

    S onim što se događa u svijetu, mnogi se suočavaju s nevremenim financijskim izazovima, a nekima je zbog nekih razloga toliko teško dobiti kredit od svojih lokalnih banaka ili drugih financijskih institutima.

    Možemo vam pomoći u rješenju vaših financijskih izazova, samo pišite mojoj tvrtki i mi ćemo vam pomoći s kreditom. Pomagali smo brojnim pojedincima i organizacijama koji su se suočili s financijskim poteškoćama u cijelom svijetu. Kada se prijavite kod nas, prijavljujete se kod tvrtke od povjerenja koja brine o vašim financijskim potrebama, naš najveći prioritet je vaša financijska stabilnost.

    Za više informacija o našoj ponudi zajma, molimo pošaljite nam svoj zahtjev za kredit putem:
    E-adresa: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ILI;
    WhatsApp: +447903159998
    Možete nam pisati bilo kada i bilo gdje.
    2020 © llSva prava pridržana

    OdgovoriIzbriši