nedjelja, 7. lipnja 2009.

pileci sugo



sastojci:
4pileca batka
400ml.pasirane rajcice
3glavice luka(srednje)
zacini:sol,vegeta,papar,bosiljak

priprema:

luk isjeci na listice,te staviti na vruce ulje(ne pregrijati ulje)posoliti i prziti dok ne omeksa...batke,oprati(ja ogulim i kozicu)te dodati na omeksali luk,smanjiti temperaturu,poklopiti i dinstati oko 15min. nakon toga dodati vegetu,pasiranu rajcicu i bosiljak(suhi ili svjezi)...ne pojacavati temperaturu...nek se krcka jos 15-20min.

posluziti uz palentu ili njoke

dobar tek...

4 komentara:

  1. Tek je pola devet a ja već prepun apetita... Kad će već taj ručak?

    OdgovoriIzbriši
  2. Piletina izgleda ukusno i nije tesko za pripremiti. Probat cu to napraviti!

    OdgovoriIzbriši
  3. hehe,Stevo dok ja odgovorim,ti vec 3 puta rucao...
    jubi,piletina je odlicna na ovaj nacin,kusaj pa javi utiske,hvala ti :)

    OdgovoriIzbriši