nedjelja, 28. lipnja 2009.

pauza

samo da vas obavijestim,da trenutno,nemam vremena za postavljanje recepta...prebukirana sam i lijena za fotkanje i pisanje...vrucine,sparine i duge dane bas i ne volim,tako da cu napraviti pauzu...lijep i ugodan odmor svima vama,koje planirate,negdje na ljetovanje :) veliki pozdrav svima iz Pule...

Broj komentara: 16:

  1. Čekamo te da se vratiš sa novim receptima :)))))
    uživaj i odmaraj...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. PONUDA ZAJMA IZ NOVELTY FINANCE"
      Zdravo!!! Trebate li zajam? Ako da, preporučit ću vam da se prijavite za zajam kod Novelty Finance.

      Moje ime je Davina Claire, glavni sam financijski direktor Novelty Finance i možete podnijeti zahtjev za zajam kod moje tvrtke i imati zajam na svom računu u roku od 24 do 48 sati. Primijetio sam da je mnogima tako teško dobiti zajam od svojih lokalnih banaka ili drugih financijskih institucija zbog visoke kamatne stope, nedovoljnog kolaterala, omjera duga i prihoda, niske kreditne ocjene ili bilo kojih drugih razloga.

      U NOVELTY FINANCE nudimo rješenja za financiranje. Nudimo sve vrste kredita (osobni zajam, poslovni zajam i mnogi drugi). Nudimo fleksibilne i višestruke mogućnosti zajma, uključujući osigurane i neosigurane zajmove, dugoročne i kratkoročne zajmove koji su prilagođeni vašim financijskim potrebama.

      Za upite/pitanja? - (Pošaljite mail na noveltyfinances@gmail.com ili nazovite / WhatsApp putem: +447915601531)

      Nastojimo posuđivanje učiniti jednostavnim, praktičnim i pristupačnim.

      Naša usluga je vrlo brza, pouzdana i pouzdana, a možete posuditi do 15 milijuna eura uz subvencioniranu kamatnu stopu od 3% godišnje. Mi smo prava tvrtka za kontaktiranje kada vam je hitno potreban zajam.

      Nema više vremena čekanja ili stresnih posjeta banci, naša je usluga dostupna 24 sata dnevno. Možete podnijeti zahtjev za kredit bilo kada i bilo gdje na svom prikladnom mjestu pomoću telefona ili prijenosnog računala, sve što trebate učiniti je kontaktirati nas putem
      E-pošta: (noveltyfinances@gmail.com) ILI
      nazovite i pišite nam na WhatsApp putem: +447915601531

      Uvijek smo uzbuđeni što možemo pružiti financijsku potporu.

      Izbriši
  2. Slušaj Pull iz Pule, dobro se odmori, ja već odmorio svoje ali bez pisanja se ne može makar bilo pedeset u 'ladu. Pozdravlja te Stevo iz Sabatkienzisa i iz Subotice pored jezera Palić, ili obrnuto - kako ti volja. Tyao!

    OdgovoriIzbriši
  3. Bila sam prosli tjedan u Puli, nije bilo vruce ali vjerujem da prava sparina tek dolazi ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala ti za onaj recept za jufku, meni je nakon bezbroj pokusaja napokon poslo za rukom da ju razvucem!!! Uspjelo ti je nemoguce:)

    OdgovoriIzbriši
  5. heej, razveseli nas povratkom i nekim novim recepticem!

    OdgovoriIzbriši
  6. Lijepo si se odmorila a sad natra, vec sam nestrpljivaaaaaaaaaaa...............................Anam .......princes je nestrpljivaaaaaaaaa

    OdgovoriIzbriši
  7. May all your dreams come true and may you be blessed with all the best things in life!
    Happy New Year 2010! XO

    OdgovoriIzbriši
  8. Pull, ovo je tvoj zadnji post...
    Naučila sam od tebe dosta, o burecima, pitama, jufkama, bosanskoj kuhinji...
    Hvala ti! Bila mi je čast čitati te i učiti od tebe. I vraćat ću se ja ovamo, to znam.
    Ja te pozdravljam tamo gore, jer tamo zasigurno jesi!

    OdgovoriIzbriši
  9. BROKER TERPERCAYA
    TRADING ONLINE INDONESIA
    PILIHAN TRADER #1
    - Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
    - Sistem Edukasi Professional
    - Trading di peralatan apa pun
    - Ada banyak alat analisis
    - Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
    - Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
    Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
    Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
    Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
    Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

    Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

    OdgovoriIzbriši
  10. Pozdrav, trebate li financijsku podršku? Treba li vam zajam?
    Ja sam Susan Benson iz Sunshine Financial Group. Zajmodavac sam i finansijski savjetnik.

    Pružamo sve vrste kredita (Persona Zajam, Poslovni zajam, Mortage zajam i mnogi drugi) Dajemo i dugoročne i kratkoročne, osigurane i neobezbjeđene kredite po pristupačnoj kamatnoj stopi od 3% godišnje. Za više informacija o našoj usluzi možete nam jednostavno pisati putem maila: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ili nam poslati poruku direktno na WhatsApp ili Telegram putem: +447903159998 i dobiti odgovor u trenu.

    Mi smo sveobuhvatna tvrtka za financijske usluge i posvećeni smo pomoći vama u poboljšanju vaših dugoročnih i kratkoročnih financijskih ciljeva jer je vaša financijska stabilnost naš krajnji cilj.

    Puno ljudi se suočava s nevremenim financijskim izazovima, a neki od njih imaju teškoća dobiti zajam od lokalnih banaka ili drugih financijskih instituta iz nekih razloga.

    Ako vam stvarno treba rješenje za vaše financijske izazove, samo pišite mojoj firmi i mi ćemo vam pomoći s kreditom. Pomagali smo brojnim pojedincima i organizacijama koji su se suočili sa financijskim teškoćama u cijelom svijetu. Kada se prijavite za nas, prijavljujete se pouzdanoj kompaniji koja brine o vašim finansijskim potrebama, naš najveći prioritet je vaša finansijska stabilnost i o vama ćete biti zbrinuti kroz cijeli proces.

    Za više informacija o našoj ponudi zajma, molimo pošaljite nam vaš zahtjev za kredit putem:
    Email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ILI;
    WhatsApp: +447903159998
    2020 © llSva prava zadržana

    OdgovoriIzbriši
  11. Pozdrav i dobro došli u Spotlight Global Financial Services, moje ime je Claudia Klein, zajmodavac sam i također financijski savjetnik.

    Trebate li financijsko pojačanje? Trebate li zajam za razne svrhe? ako je vaš odgovor da, savjetovat ću vam da kontaktirate moju tvrtku putem | spotlightglobalservices@gmail.com | ili nam pošaljite poruku na WhatsApp: +4915758108767 | i na svom računu imate zajam u roku od 24 sata jer pružamo izvrsne usluge zajma po cijelom svijetu.

    Nudimo sve vrste zajmova (osobni zajam, poslovni zajam i mnoge druge), nudimo dugoročne i kratkoročne zajmove, a također možete posuditi i do 15 milijuna eura. Moja tvrtka pomoći će vam u postizanju različitih ciljeva širokim rasponom kreditnih proizvoda.

    Znamo da je dobivanje legitimnog zajma oduvijek bio veliki problem Pojedincima koji imaju financijske probleme i trebaju rješenje za njih, mnogim je ljudima toliko teško dobiti kapital od svojih lokalnih banaka ili drugih financijskih institucija zbog visokog interesa stopa, nedovoljno osiguranje, omjer duga i dohotka, niska kreditna ocjena ili bilo koji drugi razlog.

    Nema više vremena čekanja ili stresnih posjeta bankama. Naša je usluga dostupna 24/7 - možete dobiti zajam i izvršiti svoje transakcije kad god i gdje god vam zatreba.

    Pružamo usluge posudbe svjetske klase na 24 sata. Za upite / pitanja? - Pošaljite e-poštu na | spotlightglobalservices@gmail.com | ili nam pošaljite poruku na WhatsApp: +4915758108767 | i u trenu primite odgovor

    Možete nas jednostavno provjeriti na našoj web stranici putem: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial

    Vaša obitelj, prijatelji i kolege ne trebaju znati da imate malo novca, jednostavno nam pišite i dobit ćete zajam.

    Vaša financijska sloboda je u vašim rukama!

    OdgovoriIzbriši
  12. Pozdrav dame i gospodo, Trebate li financijsku pomoć? Ja sam Susan Benson. Ja sam zajmodavac i također financijski savjetnik.

    Trebate li poslovni zajam, osobni zajam, hipotekarni zajam ili zajam da dovršite svoj projekt? Ako je vaš odgovor potvrdan, preporučit ću vam da kontaktirate moju tvrtku. Pružamo sve vrste usluga zajma uključujući dugoročne i kratkoročne zajmove, osigurane i neosigurane zajmove i mnoge druge. Za više informacija, pišite nam putem e-pošte: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ili mi pošaljite poruku izravno na WhatsApp putem: +447360502110 i primite odgovor u trenu.

    Zajam od pouzdane i kompetentne tvrtke je ono što vam je potrebno za postizanje vašeg cilja. Mi smo tvrtka koja pruža sveobuhvatne financijske usluge i predani smo pomoći vam da ispunite sve svoje težnje. Specijalizirani smo za pružanje strukturiranih financijskih rješenja pojedincima i tvrtkama na najučinkovitiji i najbrži način.

    * Možete podnijeti zahtjev za kredit bilo kada i bilo gdje.
    * Fleksibilni iznos - Vi odlučujete koliko želite posuditi.
    * Brzo izravno financiranje - primite svoj zajam u roku od 24 sata nakon odobrenja.
    * Fleksibilna kamatna stopa od 3%.
    * Visoke stope odobrenja
    * Fleksibilna otplata - morate odabrati datum otplate, tjednu, mjesečnu ili godišnju u trajanju od 1-30 godina.
    * Jednostavna online aplikacija.
    * Personalizirano vodstvo i stručnost.
    * Nema skrivenih troškova

    Nemojte propustiti priliku zbog nedostatka financijskih sredstava. Kontaktirajte moju tvrtku sada, možemo vam pomoći s kreditom jer smo pomogli brojnim pojedincima i organizacijama koji su se suočavali s financijskim poteškoćama diljem svijeta

    Za više informacija o našoj ponudi kredita, pošaljite nam svoj zahtjev za kredit putem
    E-pošta: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Posrednici/konzultanti/brokeri su dobrodošli da dovedu svoje klijente i 100% su zaštićeni. U potpunom povjerenju, radit ćemo zajedno za dobrobit svih uključenih strana.

    OdgovoriIzbriši